Aksesore per dyer dhe dritare


Kompania jone ofron nje game shume te gjere aksesoresh per dyer dhe dritare per profile te ndryshme alumini, pvc ,druri dhe hekuri.Te gjithe aksesoret qe ofrojme  vijne nga perfaqesite e kompanise sone  me partneret tane Italiane.Objektivi yne eshte te sigurojme cilesi maksimale ne produktet qe ofrojme ndaj jemi kujdesur te sjellim markat me cilesore ne tregun europian per tju siguruar garanci mbi cdo produkt qe ofrojme.