Guarnicione per dyer dritare dhe fasadaGaskets for doors , windows and facadesGuarnizioni per porte ,finestre e facciate


Kompania jone ofron nje game shume te gjere guarnicionesh per profile ne alumin, pvc, dru si dhe ne sektorin industrial.Te gjitha guarncionet qe kompania jone ofron jane te prodhuara nga makineri te teknologjise me te fundit duke bere te mundur te ofrojme produktet me cilesore ne treg rezistente ndaj te gjithe faktoreve atmosferik  ne temperaturat me ekstreme.Kompania jone fale bashkpunimeve me perfaqesuesit tane Italian ofron dhe mundesine e te krijuarit te cdo lloj guarnicioni per sektore te ndryshem.