Rreth nesh


ARBA SHPK  eshte nje kompani tregtare e cila shtrihet ne nje siperfaqe mbi 1500 m2, e themeluar ne Durres ne vitin 1999 nga Z.Arben Dervishi. Kompania  ne fillimet e saja u perkushtua kryesisht ne sektorin e aksesoreve per dyer dhe dritare alumini dhe druri. Politika e kompanise eshte te fuse ne treg aksesoret me cilesore te markave me te famshme europiane. Seriozitet, korrektesi, besueshmeri dhe transparena me klientin, karakterizojne kompanine qe nga fillimet e saja. Studimi i tregut nder vite dhe zhvillimi i vendit ne menyre teper te shpejte ne infrastrukture, solli nevojen per te zgjeruar gamen e sherbimeve duke futur sektorin e automatizimit te dyerve dritareve dhe portave dhe duke futur risi te reja sic eshte dhe sipermarrja e prodhimit te aksesoreve per grila persiane . ARBA shfaqet gjithmone dinamike dhe ne zgjerim te vazhdueshem , gjithmone ne kerkim te vazhdueshem te futjes se markave lider ne Europe. Gjate viteve aktivitet kompania gezon dhe partneritete te shumta me firma mjaft te njohura si ISEO AGB PRODUCTA OMEC LAVAAL APRIMATIC dhe shume marka te tjera. Kompania jone me vendodhje ne nje pozicion ideal qe lidhet me vendet fqinje fare lehte, ka mundesuar shtrirjen e sherbimeve qe ofrojme edhe jasht kufijve si ne Kosove, Mal i Zi dhe Maqedoni. ARBA shfaqet ne treg gjithmone me risi , inovacione dhe projekte te reja duke diversifikuar cdo dite gamen e sherbimeve dhe shume llojshmerine e zgjedhjes se produktit ideal qe ploteson cdo nevoje qe ka tregu. Filosofia e kompanise tone eshte te vendosi standarte ne ofrimin e produkteve qe ofrojme.